بهترین برنج ایرانی چیست ؟ بخش زیادی از خانوار های ایرانی همواره درگیر این پرسش هستند که بهترین برنج ایرانی کدام است؟ از انجاییکه برنج وعده های زیادی از خانواده های ایرانی را به خود اختصاص داده است، این پرسش بسیار منطقی است. در اینجا به این پرسش جواب میدهیم و همچنین سوالات دیگری که ممکن از ذهن خواننده های را به خود مشغول کند را نیز پاسخ می دهیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
Toggleانواع برنج ایرانی – برنج جنوب و برنج شمال
برنج یکی از محصولات کشاورزی پرمصرف در ایران است که در بسیاری از شهرها به عنوان ماده غذایی اصلی مورد استفاده قرار می گیرد. گرچه در بسیاری از شهرها مصرف نان با مصرف برنج در رقابت است اما در مراسم و مجالس و مهمانی ها برنج حرف اول را می زند.
برنج ایرانی از دیرباز در صدر انواع برنج قرار دارد و حتی کیفیت و طعم و عطرش زبانزد کشورهای همسایه است. طیف گسترده انواع برنج ایرانی با ترکیب برنجهای باکیفیت شمال سلیقههای متفاوت را پوشش میدهد. فهرست بهترینهای برنج ایرانی را در زیر میبینید که اسامی آشنای آنها یادآور لذیذترین غذاها بر سر سفرههای ایرانی میباشد:
- ـ برنج کشت دوم
- ـ برنج صدری
- ـ برنج طارم
- ـ برنج هاشمی
- ـ برنج دودی
- ـ برنج دم سیاه
- ـ برتج علی کاظمی
- برنج چمپا جنوب
بیشتر بخوانید: قیمت برنج دودی
بهترین نوع برنج ایرانی چیست ؟
باتوجه به فهرست بالا و نام های آشنای دیگر که از ترکیب در کشت این برنج ها استفاده می شود، عناوین زیادی وجود دارد که برای خریدار جذاب است. ذائقه مصرف کنندگان متفاوت است و سابقه استفاده از برنج در فرهنگ بومی جهتدهنده سلیقه افراد می باشد.
بنابراین نمی توان به طور دقیق گفت که بهترین نوع برنج ایرانی چیست. فاکتورها و المان های زیادی وجود دارد برای ارائه امتیاز به یک برنج خاص. مطمئنا کیفیت برنج ایرانی در همه اقسامش برتر از رقبای خارجی میباشد. به همین علت همه در پی خرید برنج ایرانی هستند. اما در جواب این پرسش که بهترین برنج ایرانی چیست، باید گفت بهترین نوع برنج ایرانی متعلق به استانهای شمالی کشور یعنی گیلان و مازندران است. این مناطق به خاطر موقعیت جغرافیایی و آب و هوا، دارا بودن خاک بینظیر، بدون نیاز به کود شیمیایی، از بهترین مناطق قابل کشت ایران به حساب میآیند.
به طور مثال شهرستان فریدونکنار از بهترین مناطق کشت برنج محسوب میشود و یکی از بهترین برنج های ایرانی در این نقطه از استان مازندران کشت میشود. اما نام بهترین برنج ایرانی چیست. برنج کشت دوم فریدونکنار یکی از بهترین و بیهمتاترین برنجهای ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. همچنین عطر و طعم برنج هاشمی عطری، برنج صدری و به خصوص برنج دم سیاه دودی گیلان دیوانه کننده است.
گرانترین برنج ایرانی کدام است؟
کیفیت و عطر و طعم برنج و همچنین میزان پرمحصول بودن یا کم محصول بودن یک برنج در قیمت آن موثر است. با توجه به همه این فاکتورها برنج های صدری، دودی و طارم فریدونکنار ازجمله گرانترین برنج های ایرانی هستند که همه محصولات شمال کشور می باشند و در استان های گیلان و مازندران به عمل می آیند. اکنون گرانترین برنج ایرانی در بازار برنج عطری گیلان (بهترین برنج عطری ایرانی) و برنج طارم فریدونکنار و برنج دودی گیلان می باشد.
بیشتر بخوانید: برنج طارم هاشمی چیست؟
بهترین برنج گیلان در کدام شهر است ؟
بهترین برنج گیلان در شهرهای اطراف رشت مثل خمام به عمل می آید. اگرچه برنج گیلان یادآور برنج آستانه اشرفیه می باشد اما این فقط یک نام تجاری است. چرا که برنج دم سیاه در شهر خمام به صورت دودی درمی آید و برای عرضه به بازار به آستانه اشرفیه فرستاده می شود به همین دلیل اسم آستانه روی این برنج تثبیت شده است. برای خرید برنج دودی نباید به هر فروشنده ای اعتماد کرد. متاسفانه این روزها برنج دودی تقلبی به مقدار زیادی در بازار موجود است. مثلا برنج ها را با اسانس دودی می کنند که بسیار مضر است.
برخی برنج دودی ارزان را به جای برنج دودی مرغوب می فروشند. مثلا روی کیسه برنج نوشته شده برنج هاشمی دودی اما درون کیسه برنج دودی ندا میریزند. اگر می خواهید بدانید بهترین برنج گیلان در کدام شهر است می توانید به برنج برداشت شده در خمام و اطراف آن مراجعه کنید. یکی از بهترین برنج های گیلان که به نام این استان ثبت شده است برنج هاشمی می باشد که توسط یک کشاورز باهوش و مسئول ایرانی کشف شد و به تولید انبوده رسید. اما بهترین برنج هاشمی برای کجاست؟ بهترین برنج هاشمی در شهرهای خمام، استانه اشرفیه و رودسر کشت می شود.
بیشتر بخوانید: برنج جی تی سی چیست؟ GTC
خرید بهترین برنج ایرانی با قیمت مناسب
عطر و بوی دلپذیر برنج شمال، ماندگاری بالا برای وعدههای آینده، ظاهر منحصربهفرد، ری و قد کشیدنش موقع پخت، همه موجب شده خرید برنج ایرانی، انتخاب اول سفرههای ایرانی در نظر گرفته شود. برنج ایرانی شمال برخلاف برنج خارجی مواد نگهدارنده ندارد و حتی خوردن این برنج بدون خورشت و مواد غذایی دیگر هم بسیار خوشایند است. به همین دلیل شما عزیزان با خرید برنج ایرانی علاوه بر اینکه به خودتان احترام می گذارید، منابع ارزشمند غذایی کشورتان را نیز پاس می دارید و به کشاورزان داخلی انگیزه لازم برای کار و تلاش و کشف بهترین محصولات ترکیبی و خلاقانه خواهید داد. درواقع معمولی ترین برنج ایرانی از بهترین برنج پاکستانی، بهترین برنج هندی یا بهترین برنج در آمریکا نیز بهتر است. خرید بهترین برنج ایرانی با قیمت مناسب از مراکز کشت برنج در گیلان و مازندران امکانپذیر می باشد و همچنین مراجعه به سایت های تخصصی خرید و فروش برنج چون سایت مرکز تجاری برنج ایرانی می تواند بهترین خاطرات را برایتان رقم بزند.
برنج ایرانی را چگونه بپزیم؟
حال که به این سوال جواب دادیم که بهترین برجن ایرانی کدام است. مسال دیگری که مطرح می شود اینست که این برنج را چور بپزیم که بهترین عطر و بو و خوشمزگی و ظاهر را داشته باشد.
پخت برنج ایرانی ترفندهای خاص خودش را دارد. اگر سوال شما هم این است که برنج ایرانی را چگونه بپزیم، بهتر است به نکات زیر توجه نمایید:
اول باید پرسید بهترین برنج ایرانی که قد بکشد کدام است. بهترین برنج ایرانی نی نی سایت می تواند با یک سرچ ساده مشخص شود. بانوان کدبانویی که در این سایت خانوادگی به تبادل نظر می پردازند منبع مستقیم قابل اعتمادی برای سنجش بسیاری از محصولات مورد استفاده هستند. پخت خوب برنج برای یک کدبانو، مصداق خانه داری عالی و تبحر در آشپزی است. به جز برنجهای دانه بلند و هندی، بقیه برنجها لم خاص خودشان را دارند. برنجهای ایرانی بسته به تازگی و کهنگی، جنس بذر و حتی کیفیت آب مورد نیاز در پخت ممکن است به ترفندهای متفاوتی برای پخت عالی نیاز داشته باشند.
اگر از برنج مرغوب و کهنه استفاده کنید خیلی بهتر است. برنج تازه و برداشت محصول همان سال روش پخت سختی دارد و به خوبی برنج کهنه درنمی آید. برنج کهنه تر کیفیت بهتری خواهد داشت. دانه های برنج باید باریک و یکدست باشد و داخل آن دانه های خراب نباشد و رنگ همه یکدست باشد. برای سنجیدن کیفیت برنج یک دانه از آن را زیر دندان امتحان کنید. باید سفت باشد و پودر نشود. اگر خرد شود و چند تکه شود خوب است و پخت خوبی هم خواهد داشت.
یکی از راه های تشخیص برنج خوب در پخت، این است که اول کته گذاشتنش آزمایش شود. اگر برای پخت کته آن به زیادی نیاز باشد نشانه این است که برنج باکیفیتی است. و اگر در حالت کته، برنج دان دان شد، معلوم است که بهتر از آن نمی شود پیدا کرد. معمولا یک لم اساسی برای پخت برنج این است که برنج در آب کمتر جوشیده شود و در حالی که هنوز کاملا نپخته و زیر دندان کمی سفت است آبکشی شود. به هر حال با چند بار امتحان و آزمون و خطا می توان به بهترین شیوه پخت یک برنج مرغوب ایرانی پی برد.
بیشتر بخوانید: خرید برنج فجر
قیمت بهترین برنج عطری ایرانی_برنج ایرانی
قیمت بهترین انواع برنج ایرانی و خارجی را می توانید در سایت برنجبار جستوجو کنید. برنجبار یک مجموعه تولید و پخش انواع برنج ایرانی است که کیفیت برنج ایرانی را در فاکتورهای مختلف ارزیابی می کند. برنجبار همچنین قیمت خرید عمده انواع برنج را به صورت روزانه و به قیمت درب کارخانه ارائه می دهد. قیمت برنج عطری و برنج دودی در بازار تهران متغیر است چون برنج عطری طیف گسترده ای از انواع برنج را دربرمی گیرد. اما به طور معمول قیمت برنج عطری بالاتر از هفتاد هزار تومان به ازای هر کیلو می باشد و قیمت برنج دودی نیز بالای صد هزار تومان است. سایت برنجبار می تواند برای خریداران مرجع قیمت انواع برنج ایرانی در نظر گرفته شود تا با خیال راحت هر مرکز فروش دیگری را بسنجند. برنجبار ضمانت مرجوعی کالا دارد و می توانید با اطمینان کامل از این سایت به خرید کلی و جزئی برنج خود بپردازید. تمام محصولات برنجبار مطابق نمونه ارسالی و شناسنامه برنج می باشد. قیمت بهترین برنج عطری ایرانی در برنجبار بسیار مناسب است و رضایت کامل شما را جلب خواهد کرد. برنج تخصص مجموعه برنج ایرانی است.
بیشتر بخوانید: قیمت عمده برنج دورود لرستان | برنج باکیفیت علی کاظمی